2016. máj 13.

Supergirl a CW csatornán / Booster Gold a vásznon?!

írta: TheRich
Supergirl a CW csatornán / Booster Gold a vásznon?!

Supergirl most csak éppen volt gyorsabb a kilőtt golyónál! A CBS csatorna a költségvetésére hivatkozva levette a műsoráról az Acéllány történeteiről szóló sikersorozatát. Hát igen, sikeres vagy sem, a pénz nagy úr, főleg a TV világában.

498.jpg

Már pár hónappal ezelőtt felreppent a hír azzal kapcsolatban, hogy Supergirl történetei nem folyatódnak tovább a CBS csatornánál, tehát annyira nem meglepő, hogy a Warner már be is jelentette azt az óvintézkedést, amit a szuperhősnő megmentése érdekében tett (bár több esetben tették volna ezt..khm). A CW csatorna szinte azonnal tárt karokkal fogadta a sorozatot, és valljuk be, talán itt lesz a legjobb helyen. Látva a Supergirl és Flash crossover epizódot, amit én személy szerint rohadt nevetségesnek tartottam, nem is csoda, hogy az Acéllány végül az Arrowverzum tagjaként fogja végezni. Mindenesetre végre kezdenek egy helyre kerülni a DC szériák, amiből talán egyszer már végre valami jó is ki fog sülni!

Itt azért tisztáznom kell, hogy én a DC sorozatokkal egyre inkább nem vagyok kibékülve (igen ide a Flash is beletartozik, pedig nagy kedvencem a karakter), maradjunk annyiban, hogy nem az én ízlésvilágomnak valók, viszont teljesen mégsem írhatom le őket, hiszen akad jó pontjuk is bőven. Engem a mozifilmek, és természetesen a képregények világa még mindig jobban megfog, de azért örömteli azt látni, hallani a környezetemben is, hogy a sorozatai miatt egyre több ismerősöm fedezi fel a DC univerzumot! Ennek komolyan nagyon örülök, bár napi szinten DC tanórákat tartani már kicsit fárasztó. :D

supergirl-the-flash-variety-photoshoot-photo-e1432056467915-700x477.jpg

Egyébként a sorozatairól híres Berlanti neve egy másik "szuperhős", méghozzá Booster Gold sztorija kapcsán is felmerült, igaz kivételesen mozifilmről lenne szó. Ismerve ezt a karaktert és látva azt, hogy mit alkot mostanában Greg Berlanti és csapata, nem is csodálkoznék, ha őket választaná a Warner a feladatra. Mostanában kezdtem el meglátni miért is lenne értelme egy különálló Booster (és vagy Booster/Blue Beetle), de azért nem lepődnék meg, ha más irányt vennének a dolgok a mozifilmek világában. A lényeg, hogy szépen apránként, de bővül tovább a DCEU.

booster-gold-and-blue-beetle-movie-621561.jpg

 

Szólj hozzá

CBS Supergirl CW Melissa Benoist Booster Gold DCEU Greg Berlanti