2016. jún 21.

BRÉKING! Friss Igazság Ligája infók érkeztek!

írta: TheRich
BRÉKING! Friss Igazság Ligája infók érkeztek!

UPDATE! Szinopszis, hivatalos logó, és jó pár új infó!

Berobbant a DC bomba, amit már napok óta híresztelnek! Egy rakat újságírót és kritikust hívtak meg az Igazság Ligája forgatására, hogy ismerkedjenek egy keveset az újonnan készülő filmmel...amit ott láttak, az sokakat meglepett!

UPDATE! A Trónok Harca Tormundja, Kristofer Hivju is csatlakozott az Igazság Ligája filmhez! Meg is lenne Steppenwolf?!

justice-league-logo-black.jpg

Először is kezdjük a lényeggel, jól néz ki a film logója nem? :D Semmi túlgondolás, így a jó! Meg aztán kellett hozzá pár év, hogy ezt láthassam. De ez még mind semmit, egy friss szinopszist is kaptunk a filmhez:

Miután helyre áll a hite az emberiségben, és Superman önzetlen tette inspirálja, Bruce Wayne, az oldalán újdonsült társával, Diana Prince-el útnak indul, hogy szembe nézzen egy közelgő és hatalmas ellenséggel. Együttes erővel, Batman és Wonder Woman összeállítanak egy metahumánokból álló csapatot, hogy legyőzhessék a közelgő gonoszt. Azonban megeshet, hogy a hősökből álló liga elkésett, hiszen Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Villám mire összeáll, addigra a Föld elleni invázió katasztrofális méreteket ölt!

Mivel nagyon sok infó jött még ki a filmhez, ezért pár pontba összegyűjtöttem a leginkább lényeges részeket, a továbbiakat pedig a forrásban megjelölt résznél megtalálhatjátok majd:

  • A film pár hónappal a BvS után játszódik
  • Batman és Wonder Woman közösen kezdenek bele a metahumánok felkutatásába
  • A film középpontjában három anyadoboz áll, egy Atlantiszban, egy Themysciran található (harmadik feltételezhetően Cyborg-hoz csatlakozik)
  • Steppenwolf a főellenség
  • A paradémonok fontos szerepet fognak játszani a filmben (micsoda meglepetés)
  • A film lazább hangvételű lesz (a fiatalabb közönség felé is nyitnak vele
  • Batman új felszerelést, egy új páncélt, egy felturbózott Batmobilet (lejjebb) és egy új járgányt (Nightcrawler) is kap
  • Flash maga készíti el az öltözetét (Batman segít neki upgradelni)
  • Cyborg javarészt CGI lesz
  • Az Igazság Ligája 2017 november 17-én kerül a mozikba

justice-league-batmobile.jpg

Ha a fenti infók nem lennének elegek, akkor a Cricital ERROR oldalán további dolgokat is olvashattok (ITT), méghozzá magyarul, ha pedig angolozni szeretnétek, akkor ajánlom a Collider cikkét, amelyet a forrásban megtalálhattok! Egyébként a Collider szerencsés módon pont végig ülhette Bruce Wayne és Barry Allen első találkozását is, de mivel  a leírás erősen SPOILERES, ezért csak azoknak ajánlom, akik mindent tudni akarnak a filmről!

Habár az Igazság Ligája korábban már összeállt a történelemben, de nem olyan módon, mint most. Ez végre egy olyan kaliberű film lesz, amire már régóta régóta várunk, és megérdemlünk. Én tényleg szívből szeretem a BvS-t, de szeretném, hogy mások is láthassák miért is érdemes kitartani a DC filmek mellett is. Ha az kell ahhoz, hogy lazítsanak a hangvételen, hát legyen. Flash és Cyborg tuti egy dinamikus csapatot fognak alkotni a képernyőn, és ha igaz a fáma a Zöld Lámpások megjelenéséről, akkor aztán végképp nem lehet majd panasz a sötét hangvételre. Végül is ez az Igazság Ligája és nem Batman, nem kell nyomasztónak lennie!

Egyébként nagyon remélem, hogy Superman olyan cuccban tér majd vissza, mint a képregényekben, végül is az Acélembeben már láthattuk a fekete alapon ezüst emblémát! ;)

manofsteelblack.png

Összességében csak egy dolgot tudtak mondani az újságírók...amit eddig láttak a filmből, az tényleg már most biztatóbb számukra, mint a Batman Superman ellen! Hát igen, csak egy lazább hangvétel kellett, és hagyni, hogy Snyder csinálja, amit szeret!

Forrás:

Collider

Szólj hozzá

film Flash DC Warner Bros Batman Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Zack Snyder Cyborg Igazásg Ligája