2016. aug 11.

És a Flash harmadik évadának gyorshajtója nem más, mint...

írta: TheRich
És a Flash harmadik évadának gyorshajtója nem más, mint...

Végre elárulták nekünk, hogy ki is az a titokzatos fekete ruhás karakter a Flash harmadik évadának forgatási képein, amiket nemrég kiadtak.

2016-07-12_the-flash_01.jpg

Erre a nagy bejelentésre egyébként a Twitteren került sor:

Talán jobb is, hogy lelőtték a poént. Igazából eszembe sem jutott volna öltözete alapján, hogy Savitar a hírhedt fekete ruhás barátunk.

the-flash-tv-villain-savitar.jpg

Gondolom most sokak képbe kerültek azzal kapcsolatban, hogy kiről is van szó, és bevallom egy pillanatig nekem sem ugrott be ki is pontosan ez a karakter. Persze egy idő után felvillantak emlékképek a Flash: Rebirth miatt, innentől kezdve pedig nagyjából eszembe jutott, hogy rá miért nem gondoltam. Maradjunk annyiban, hogy a Wally West korszak egy részét kihagytam a képregényekből, így simán kiment a fejemből a karakter létezése is. Meg aztán nem is igazán hasonlít a sorozatbeli ábrázolás a képregényes verzióra, de ez részletkérdés a CW-nél. :D

Savitarról röviden tömören annyit kell tudni, hogy egy hidegháborús pilóta, akinek gépébe villám csapott, aztán természetesen kapcsolódott a gyorsasági/sebességi erőhöz (ahogy tetszik). A nevét a hindu mozgás istenétől vette, és eltökélt célja volt, hogy minden tudást és képességet megszerezzen más gyorshajtóktól. Szóval nagyjából a sorozatbeli Hunter Zolomon története (nem a képregényes Zoom-é) egyezik meg az övével.

Hát igen, nem mondanám egy tökéletes képregény adaptációnak a Flash sorozatot, legalábbis a "kisebb" változtatások miatt, de azért maradjunk annyiban, hogy fasza alternatív történeteket hoznak néha össze a CW emberei. Kíváncsi leszek a Flashpointal mit alkotnak.

Szólj hozzá

sorozat Flash Wally West Villám CW The Flash Barry Allen Kid Flash Savitar