2016. aug 16.

Superman megkapja ikonikus öltözetét a filmekben?

írta: TheRich
Superman megkapja ikonikus öltözetét a filmekben?

Asszem nagy dobásra készülnek a DCEU háza táján! Úgy néz ki, hogy az Acélember a legendás fekete-ezüst öltözetében fog virítani visszatérésekor, legalábbis erre utalhatott most Henry Cavill, amikor megosztott a rajongói és követői számára egy képet, ami sokakban REMÉNYT (hehe szóvicc) keltett azzal kapcsolatban, hogy az ikonikus öltözet a képregényekből a vásznon is fel fog bukkanni.

#Superman

Henry Cavill (@henrycavill) által közzétett fénykép,

Szóval egyelőre úgy látszik, hogy a fekete alapon ezüst emblémás öltözet mégiscsak benne lesz a Justice League-ben. Ugyanakkor simán szórakozhat is velünk Cavill, de jó látni, hogy legalább tudja mi az, amivel kicsit fel tudja ébreszteni a rajongók érdeklődését a film iránt.

did-you-catch-this-reference-in-the-last-minutes-of-batman-v-superman-927538.jpg

Egyébként az Acélemberben, sőt még a BvS-ben is kaptunk már utalást erre az öltözetre. Mondhatni, hogy konkrétan az orrunk alá dörgölték a dolgot már kétszer is.

man-steel-superman-black-costume-3.jpg

batman-v-superman-106-easter-egg-black-and-silver-s-wtf-watch-the-film-saint-pauly.jpg

Igazából azon csodálkoztam volna, ha nem jön szóba valamilyen módon ez az öltözet az egyik fejesnek vagy színésznek köszönhetően. Lehet bármit mondani az eddigi DC filmekre, de a képregények ismerői és tényleges rajongói eddig nem igazán panaszkodhattak arra, amit láttak bennük. Ténylegesen életre keltettek nem csak karaktereket, vagy pillanatokat, hanem konkrét oldalakat is a képregényekből, amivel az első igazi képregény adaptációknak tudom nevezni, a BvS-t és a Suicide Squad-ot egyaránt.

Superman halála és visszatérése egy szívszorító és már-már legendás eseménynek bizonyult a képregényekben, éppen ezért nem is lenne olyan nagy meglepetés, ha a halál után megpróbálnák valamilyen formában a visszatéréshez kötődő legfontosabb elemeket is adaptálni a DCEU számára.

Egy biztos, Superman halála és visszatérése már sokakat inspirált a fan art készítők világában, például az alább látható kép készítőjét George Evangelistat is, aki a következő csodát alkotta meg a számunkra:

13935028_1157817744274823_6105767543861321889_n.jpg

Amennyiben több fekete ruhás Superman fan art-ot is szeretnétek látni, akkor kattintsatok IDE.

Szólj hozzá

film DC Justice League Superman Man of Steel Acélember Henry Cavill Igazság Ligája DCEU