2017. jún 21.

Watchmen sorozat a láthatáron!

írta: TheRich
Watchmen sorozat a láthatáron!

Igen jól olvastátok, tényleg újabb adaptáció van készülőben Alan Moore legendás képregényéből.

watchmen_comic_critica.jpg

Az HBO már egy ideje azon dolgozik, hogy bemutassa a TV nézők számára a Watchmen - Az őrzők világát. Egyelőre annyi biztos, hogy Zack Snyder most nem veszi ki a részét a projektból, mivel továbbra is családjával tölti napjait, azonban nem kell megijedni, megvan a megfelelő ember arra, hogy megvalósítsa a terveket.

A Lost sorozat egykori fejesével már folynak a tárgyalások azért, hogy újra életre keltse ezeket a nem mindennapi képregény karaktereket. Igazából nem meglepő, hogy őt tartják az egyik legjobb választásnak az HBO-nál, mivel Damon Lindelof egy igen nagy Watchmen rajongó. A képregényt jó párszor olvasta, Zack Snyder filmjét pedig kifejezetten szereti.

watchmen-comic-31.jpg

Végül is a maga módján nem meglepő, hogy az Őrzők világa újra szóbeszéd tárgya lett. A DC Rebirth tett róla, hogy az amúgy is klasszikusnak számító "hősök" ismét visszatérjenek a képregények oldalaira (A kitűző sztoriról hamarosan írok is) és ezzel a köztudatba. Nem csodálnám, hogy mindezt valamilyen formában ki akarnák használni Hollywoodban. Meg aztán, ha valahol, akkor az HBO-nál jó kezekben van egy ilyen vállalkozás, és lehet abban reménykedni, hogy nem valami ilyesmi fog kisülni ebből az egészből:

Forrás:

The Hollywood Reporter 

Szólj hozzá

sorozat képregény TV DC HBO Watchmen DC Rebirth