2017. aug 25.

Képeken az Igazság Ligája kiegészítők

írta: TheRich
Képeken az Igazság Ligája kiegészítők

Megérkeztek a pólók, bögrék meg minden, mi szem szájnak ingere. Nem kell megijedni, lesz mit vásárolnia az Igazság Ligája rajongóknak (na meg persze a szülőknek) a film megjelenésekor! Sőt mindezekről már képeket is kaptunk!

jl122.jpg 

Most, hogy kicsit lenyugodtak a kedélyek, méghozzá a "gyors" helyreigazítások után a DCEU/Warner háza táján, ideje lecsekkolni pár olyan kiegészítőt, ami esetleg jól jöhet majd a film megjelenésekor egy igazi rajongónak. A következő darabokat már kapni a Warner Bros. oldalán, szóval a szerencsésebbek már hozzá is férhetnek egyes cuccokhoz, hazánkban viszont valószínű, hogy csak a film környékén jelennek meg a JL védjegy alatt álló holmik.

A következőkben csak kiválogattam a számomra érdekesebb árut a Warner webshopjából, amennyiben a teljes termék kínálatra is kíváncsiak vagytok, akkor a forrásnál felnézhettek a honlapra.

Pólók

Bögrék

Mobil tokok

Annak ellenére, hogy a fenti dolgok kissé elérhetetlennek tűnnek, van megoldás arra, hogy viszonylag gyorsan, és még idő előtt hozzájussunk valamilyen Igazság Ligája kiegészítőhöz. Csak annyit kell tenni, hogy a megfelelő online piactéren (khm aliexpress khm) keresgéltek egy keveset:

2f8489d7-cc53-471e-a587-4ffa378ab1c5.jpg

Most pedig "közérdekű közlemény" következik. A jövő héten megpróbálok egy kicsit eltávolodni a filmes hírektől (már amennyiben lehetséges), szóval valamennyire újra a képregényeké lesz a főszerep a blogon, de ne lepődjetek meg néhány sorról az újabb animációs filmekről, meg egyéb érdekességekről sem.

Forrás:

WB Shop

 

Szólj hozzá

képek póló bögre promo Flash DC Batman Justice League Wonder Woman Superman Cyborg Igazság Ligája DCEU