2016. jún 16.

Injustice hét #3: Az Injustice képregények legjobb pillanatai

írta: TheRich
Injustice hét #3: Az Injustice képregények legjobb pillanatai

Az Injustice képregények elérkeztek az ötödik év végéhez, ami egyelőre egy kis szünetet jelent. Az elmúlt időben olvashattunk és láthattunk igencsak feszült, és vicces pillanatokat egyaránt a képregényekben, ami miatt egyszerűen letehetetlenné váltak számomra ezek a darabok. Mivel öt évről van szó, ezért összegyűjtöttem 5 kedvenc pillanatomat (plusz egy kis bónuszt) az Injustice képregényekből! VIGYÁZZ SPOILER VESZÉLY!

0xqeh2.jpg

A soron következő képkockák nem minden esetben lesznek időrendi vagy fontossági sorrendben, és bármilyen meglepő ezek az ÉN kedvenc pillanataim, amiket most láthattok. Szóval kezdjünk is bele!

Amikor megáll az idő...

Superman átlépte a határt, amit nem kellene, ez tény és való, de ez nem jelenti azt, hogy nincs néha szüksége megerősítésre azzal kapcsolatban, hogy helyes-e gyilkolni. Mivel nincs sok idő arra egy invázió közben, hogy ezt egy átlag emberrel megtárgyalja, ezért a Villámhoz fordul segítségért, aki nem örül Superman tervének, de tudja, hősünknek igaza van, ha meg akarja állítani Kalibak Föld ellen tervezett támadását.

Superman elszabadul...

Az Injsutice képregények egyik legjobb része, hogy Superman most már tényleg nem finomkodik egyes ellenségeivel szemben. Doomsday egy pár perces csatának bizonyul számára, Darkseid pedig majdhogynem le is térdel Superman hatalma előtt. Ijesztő erővel bír Clark, de legalább hatásos módon kordában tartja a világot és a rosszfiúkat. Az előző gondolatomra a legjobb példa pedig a következő képsorokon mutatkozik meg, így is lehet ezt csinálni:

nomoreparasite.jpg

Alfred v Superman

Ahogy a Superman elszabadul részt, úgy ezt is láthattátok, hogyha olvastátok tegnapi posztomat! Egyszerűen poén, mikor Alfred pár pillanat alatt lenyomja az Acélembert.

supermanvsalfred.jpg

Hal Jordan és az Igazság csarnoka

Habár színt váltott, de Lámpás személyisége semmit sem változott! Remélem a következő képkockáknál leesik a Mad Max: Az Igazság csarnokán innen és túl utalás (ha nem, akkor ajánlom a filmet :D)!

lantern_dome.png

Harley Quinn

Néha picit erőltetett, néha kicsit idegesítő, de letagadhatatlan, hogy Harley jelenléte nélkül elég nyers lenne ez a világ! Nagyon sok pillanatot tudnék most bemutatni nektek, ami miatt Harley Quinn a listám fénypontjának is minősülhetne, szóval most egyezzünk ki egy klasszikusban, amit már jó páran ismerhettek.

kibxbqz.jpg

Bizony a hírhedt, miért hívod barlangnak jelenet az Injustice-nak köszönhető! Amúgy valljuk csak be, Harleynak igaza van! :D

Bónusz

Mivel picit rövidnek éreztem a listát, ezért jobb, ha még pár említésre méltó pillanattal kiegészítem ezt a posztot! Itt és most kommentár nélkül élvezhetitek a látottakat!

Constantine v Batman

auch.jpg

Batman a karasztapa/Batman és a mosoly

Képek forrása:

Injustice - Gods Among Us Year 1-5

Szólj hozzá

képregény comic DC Injustice Batman v Superman Gods among us