2017. már 01.

Eddig nem látott koncepciók az Oscar díjas Suicide Squadról

írta: TheRich
Eddig nem látott koncepciók az Oscar díjas Suicide Squadról

Plusz meglepetések a gáláról

Suicide Squad, Suicide Squad mindenhol! Mióta Oscart kapott a film maszkmester csapata, azóta folyamatosan új képek, vagy infók érkeznek a DC legutóbbi mozijáról, ami most már komolyan elmondható, hogy minden szempontból váratlan sikernek bizonyult.

Sikerek ide vagy oda, nagyon úgy néz ki, hogy egy teljesen más Suicide Squad-ot kaptunk, mint amit eredetileg terveztek! Ez többek között a posztban található koncepciók némelyikéből is meglátszódik, hiszen nem csak Batman, hanem Joker jelenléte is nagyobbnak tűnik a képek alapján. Én mondjuk Madárijesztőn lepődtem meg a legjobban, akit remélem, hogy későbbiekben alkalmazni is fognak a DCEU világában:

Amellett, hogy új koncepciók láttak napvilágot, méghozzá Ed Natividadnak köszönhetően, akinek oldalán több képet is láthattok (lap alján forrásmegjelölésnél). De ez még mind semmi! A fenti képeken felül is érkezett pár meglepetés, méghozzá az Instagramnak köszönhetően.

Van pár kép egyenesen az Oscar backstage-éről is. Ezeken a fotókon láthatjuk a szoborral jutalmazott olasz maszkmesterek különböző munkafázisait és terveit, ami lehetővé tette számukra, hogy ne csak jelöljék őket, hanem meg is nyerjék az Oscart. Íme néhány fotó a kis Suicide Squad displayről:

Forrás:

Ed Natividad

Instagram

Szólj hozzá

film DC Oscar Batman Joker Harley Quinn Killer Croc Suicide Squad Madárijesztő Batmobil DCEU Öngyilkos osztag