2016. jún 04.

És az Igazság Ligája címe nem más, mint....

írta: TheRich
És az Igazság Ligája címe nem más, mint....

Fordulatokkal teli ez az élet. Ma egy olyan hírt hoztam nektek, ami alapjaiban változtatja meg a világot! Végre kiderült mi lesz az Igazság Ligája címe!

Nos igen, Geoff Johns megmondta a frankót, az Igazság Ligája címe, Igazság ligája lesz. Meglepetések vannak bőven az életben.

_1463791285.jpg

Viszont most mesélek arról, hogy miért is írtam meg ezt. Tegnap egy újabb pletyka áradat indult be, melyet kivételesen nem a szokásos BDM gárda indított be. A Heroic Hollywood "Warnerhez közeli" értesülése az volt, hogy az Igazság Ligája film alcíme, Gods Among Us, vagy Gods Among Men lesz. Ötletes címekkel állt elő végül is, főleg, hogy 2 napja újra hallani lehetett az Injustice 2 irányából, szóval nem is tudom honnan jöhetett az ihlet. Mindenesetre jobb volt gyorsan elfojtani a hasonló pletykákat, főleg az utóbbi pár okosság miatt, amit hallani lehetett pletyka szinten. Ezekről bővebben ITT és ITT olvashattok. Lehet, hogy mindennek van valóságalapja, de sajnos sokszor kezelik mostanában az emberek úgy a pletykákat, mintha konkrétumok lennének.

 

 

Szólj hozzá

DC Warner Bros Justice League Geoff Johns Igazság Ligája DCEU